Beitostolenspa.no

Blogg om Beitostølen

4 anbefalte hotell i Kristiansand

Fish market harbour, Kristiansand

Leter du etter anbefalte hotell i Kristiansand? Da behøver du ikke lete lengre, for vi skal i denne artikkelen se nærmere på fire anbefalte og populære hoteller i Kristiansand.

Radisson Blu Caledonien Hotel

Radisson Blu-kjeden er kjent for sin luksus og sine flotte hoteller, og deres Caledonien Hotel i Kristiansand er intet unntak. Det sentrumsnære hotellet byr på overnatting på flotte og moderne gjesterom, som for øvrig holder 4-stjerners standard. Beliggenheten er dessuten sentral, og så godt som midt i hjertet av Kristiansand. Samtidig har man flott utsikt over kystlinjen og hotellet har gjesterom med sengeplasser for opptil fire personer.

Scandic Dyreparken

Mange turister besøker Kristiansand med den populære dyreparken som sitt hovedmål for reisen, og da finnes det neppe noe bedre hotell enn Scandic Dyreparken. Hotellkomplekset er nemlig en del av selve parken, og byr samtidig på et gjennomført safaritema som garantert vil falle i smak hos barna. Her bor man dessuten rimeligere enn i sentrum av Kristiansand, samtidig det finnes fasiliteter som restauranter og enklere butikker i umiddelbar nærhet.

Thon Hotel Kristiansand

Thon Hotel Kristiansand er et anbefalt sentrumshotell i Kristiansand, som blant annet byr på fasiliteter som gratis frokostbuffé og trådløst internett til sine overnattende gjester. Beliggenheten til hotellet er optimal for turister som besøker Kristiansand, med den populære gågaten i byen som nærmeste nabo til hotellet. Her kan man bruke beina for å oppleve alt fra turistattraksjoner til butikker, kjøpesentre og utesteder.

Scandic Kristiansand

Også Scandic-kjeden har et populært sentrumshotell i Kristiansand. Hotellet ligger så godt som i hjertet av byen, og med 229 gjesterom er det også et av de største sentrumshotellene i byen. Hotellet har en kvalitet tilsvarende 3- og en halv stjerne, og har gjesterom med sengeplasser for opptil fire personer. Utover dette så tilbys fasiliteter som gratis frokostbuffé i hotellets egen restaurant, samt gratis trådløst internett på samtlige gjesterom.

http://www.billige-hotell.no/norge/kristiansand

Comments are closed.

[Top]