Beitostolenspa.no

Blogg om Beitostølen

5 hotell på Gardermoen vi anbefaler

-d=23&p=9339&t=4&

Skal du reise med fly fra Norges nasjonale flyplass – nemlig Oslo Lufthavn på Gardermoen? I så fall skal du kanskje også overnatte på hotell, og da helst på ett av disse 5 hotellene på Gardermoen som vi anbefaler.

Radisson Blu Airport Hotel

Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen er det eneste flyplasshotellet som lar deg overnatte i gangavstand til terminalene på Oslo Lufthavn. Derfor er dette det optimale førstevalget for mange, ettersom man slipper bruk av shuttlebuss og andre transportmiddel. Samtidig så er det også det største hotellet på flyplassen, med hele 500 gjesterom og 4-stjerners kvalitet. Følgelig er dette et soleklart førstevalg for den kresne reiser.

Comfort Hotel RunWay

Et annet godt alternativ for den som vil bo så nært avgangsterminalen som mulig, er Comfort Hotel RunWay. Riktignok må man påregne bruk av shuttlebuss her, men avstanden er allikevel betraktelig kortere enn de tre andre hotellene vi skal se på her. For øvrig er Comfort Hotel RunWay et tre- og en halvstjerners hotell, med forholdsvis god kvalitet. Her bor man nært flyplassen til en overkommelig pris.

Thon Hotel Gardermoen

THON_HOTEL_GARDERMOEN-Jessheim-Aussenansicht-1-253415Bor man på Thon Hotel Gardermoen, så bor man omtrent åtte kilometer fra selve flyplassen. Men dette er uproblematisk da hotellet tilbyr gratis flyplasstransport – som tar drøye 10 minutter.

Prisnivået på Thon Hotel Gardermoen er noe lavere enn ved de øvrige hotellene, men følgelig er også standarden det. Allikevel er det et moderne 3-stjerners hotell vi snakker om her.

Scandic Gardermoen

Scandic Gardermoen var et av de første flyplasshotellene utenfor selve kjernen til flyplassen. Det merkes kanskje også på hotellrommene, som holder forholdsvis enkel standard til tross for at hotellet har 3 og en halv stjerne. Avstanden til flyplassen er tilsvarende Thon Hotel Gardermoen, ettersom de to hotellene ligger tilnærmet vegg i vegg. Utover dette er Scandic Gardermoen et godt valg for den som skal reise til eller fra Oslo Lufthavn med fly.

Gardermoen Hotel Bed & Breakfast

Har man ikke noe imot å bo et stykke unna selve flyplassen – og kanskje ønsker man dette for å unngå den verste flystøyen – så er Gardermoen Hotel Bed & Breakfast et optimalt valg. Hotellet byr på enkel overnatting med de mest nødvendige fasilitetene og tjenestene, og tilbyr dessuten døgnåpen resepsjon og transport til eller fra flyplassen. Et rimelig alternativ for folk flest.

Comments are closed.

[Top]