Beitostolenspa.no

Blogg om Beitostølen

Anbefalte spahotell i Krakow

GP_Krakow

Nordmenn elsker å kose seg på ferie, og de fleste er ikke fremmede for å unne seg en tur på spa når man ferierer utenlands. Dersom du leter etter anbefalte spahotell i Krakow, så behøver du ikke lete lengre – vi gir deg de tre beste spahotellene i den polske kulturbyen. For bestilling av hotellene, besøk denne nettsiden – Krakow hoteller

Queen Botique Hotel

Queen Botique Hotel er trolig et av de beste (og mest populære!) spahotellene i Krakow. Hotellets beliggenhet er såpass sentral at du kan spasere ned til sentrum og markedsplassen på drøye 10 minutter, mens det berømte Wawel slott befinner seg et steinkast unna. Hotellet er dessuten forholdsvis lite og intimt med kun 31 gjesterom, og byr på fasiliteter som gratis frokostbuffé og gratis Wi-Fi. Spa er naturligvis en stor del av hotellet, med omfattende behandlinger, badstue og mer til.

Farmona Hotel Business & Spa


Farmona Hotel Business & Spa er et av de mest moderne spahotellene i Krakow, og også et av de mest populære (ifølge nettstedet Hotels.com). Hotellet har 30 gjesterom som holder overraskende god standard med tanke på at hotellet bare har blitt tildelt 3 stjerner. Beliggenheten er dog noe usentral i forhold til sentrum av Krakow og gamlebyen, da man må regne med en kjøretur på knappe milen. Hotellet er dog meget familievennlig, og ligger i frodige grøntområder, samtidig som hotellets spa er full-service med både dampbad, badstue og mer til.

Galaxy Hotel

Det tredje og siste anbefalte spahotellet i Krakow heter Galaxy Hotel, og har trolig den mest omfattende spaavdelingen av de tre mest populære spahotellene i den polske kulturbyen. Spaavdelingen tilbyr alle behandlinger, men har også dampbad, badstue, boblebad og innendørs oppvarmet basseng. Når det gjelder selve hotellet, så har det 205 gjesterom med moderne og luksuriøs standard, der alle fasiliteter er inkludert (gratis frokostbuffé, Wi-Fi m.m.). Hotellet er dessuten sentrumsnært, med en avstand til Wawel Slott/Markedsplassen på knappe 2 kilometer.

Comments are closed.

[Top]