Beitostolenspa.no

Blogg om Beitostølen

Grand Canal Hotel Dublin

hotels-near-bord-gais-energy-theatre-01

Ønsker du å bo usjenert men allikevel sentralt i den irske hovedstaden Dublin, så er det flotte og rimelige hotellet Grand Canal Hotel Dublin kanskje et av dine aller beste alternativer.

Beliggenhet

Grand Canal Hotel Dublin ligger såpass sentralt til at det må kunne kalles for et sentrumshotell, samtidig som det ligger utenfor den verste sentrumsstøyen. Hotellet ligger i bydelen Ballsbridge, som er en spasertur på omtrent 15 minutter inn til selve hjertet av Dublin. Hotellet ligger like ved den berømte byelven og byr følgelig på flott utsikt og frodige nærområder. I tillegg ligger det like ved havnen. Flere av turistattraksjonene i byen ligger på andre siden av sentrum, men det er uproblematisk å ta seg dit med kollektivtransport – eller til fots dersom man foretrekker å gå.

Rom

Grand Canal Hotel Dublin har 142 gjesterom, og er følgelig et av de mindre sentrumshotellene i byen. Hotellet har fått tildelt tre stjerner for sin service og kvalitet, men det betyr ikke at standarden er dårlig av den grunn. Tvert imot så holder alle hotellrommene moderne standard, med gratis WiFi inkludert på hele hotellet. Fasiliteter som TV, kaffetrakter, strykejern, toalettartikler og så videre er naturligvis også inkludert i oppholdet. Det er muligheter for ekstrasenger, da hotellet primært består av enkelt- og dobbeltrom.

Fasiliteter

lobby_public_frontdeskHotellet byr på flere fasiliteter for de overnattende. Blant annet kan du nyte alle dagens måltider i hotellets egen restaurant, eller nyte litt god drikke i baren. Frokost er tilgjengelig mot et tillegg i prisen. Utover dette tilbys det også treningssenter, parkering, møterom og døgnåpen resepsjon. Hotellets betjening er behjelpelig med å finne nærliggende aktiviteter og severdigheter. Til sist kan vi nevne at selv om Grand Canal Hotel Dubliner et 3-stjerners hotell, så har over 1200 overnattende vurdert hotellet til en standard på 4,3 av 5 mulige på nettstedet TripAdvisor.

For bestilling:

http://www.dublinhotell.no/

http://www.travellink.no/fly-hotell/irland/dublin

http://www.billige-hotell.no/irland/dublin

 

Comments are closed.

[Top]